Nieuwe computers; desktop PC en/of laptop

Bent u op zoek naar een nieuwe computer of laptop? De meeste van ons weten niet wat nou een goede computer is voor wat ze er mee willen doen. Niet zo gek eigenlijk, er wordt zo veel te koop aangeboden dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Voorbeeld; iemand die alleen maar een computer wil om te internetten en af en toe met word, excel en dergelijke programma's werkt zal voor zijn of haar systeem minder geld kwijt zijn dan iemand die een game computer wil die dan ook nog de allernieuwste games op goede kwaliteit afspeelt.

Hiermee kan Mountains CompuServe u helpen. Wij kunnen u adviseren over het juiste systeem. Op deze manier bent u nooit te veel geld kwijt en is het systeem precies voor u geschikt.

De desktop computers bouw ik het liefst zelf op met A merk componenten, is iets duurder maar dan heb je een stuk kwaliteit en een goede levensduur. Bij deze hardware zit er een grote fabrikant achter die de updates voor de hardware verzorgd. Op deze manier kan uw dure hardware ook met de toekomst mee groeien. Dit zelfde geld voor laptops deze lever ik alleen van A-merken welke een goed kwaliteit waarborgen.

Het mogelijk om een kant en klaar systeem aan te schaffen en deze uit te breiden met de diverse specifieke opties naar eigen wens, alles is mogelijk.

Systeem onderdelen en Computer upgrades

Alle upgrade onderdelen voor uw computer en ook randapparatuur kunt u bij mij bestellen. Alle bekende merken worden gevoerd in mijn assortiment. Voor meer informatie kunt u contact met me opnemen en ik help u graag op weg met als eerste een advies.

Algemene leverings voorwaarden Mountains CompuServe
alle genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.
KvK     37128509
BTW    NL00184736146B01

Algemene voorwaarden